Radnóti Consulting - Szervezetfejlesztés, Coaching, Interim Management, Döntéshozatal, Vezetőképzés, Kockázatkezelés magyar  english
 

Döntéshozatal és kockázatkezelés

Amire a tőzsde megtaníthat, avagy vezetői döntéshozatal a gyakorlatban

Miért épp a tőzsde? Mert közös értelmezési keretrendszer, nemzetközi historikus tapasztalatok alapján teljes iparági lefedettség mellett dinamikus környezetben a rendszerszintű gondolkodás vezethet eredményre. Mint a vezetésben. Sokszereplős folyamatokban világos és egyértelmű döntéshozatali felelősségvállalást feltételez. Mint a vezetésben. Ahol a saját tapasztalataink megélése, a tanulságok levonása és a továbblépés elengedhetetlen. Mint a vezetésben. Ahol visszajelzést kapunk döntéseink helyességéről. Ahol a lehetőség felelősség. Mint a vezetésben.

A képzés számos üzleti példán keresztül lehetőséget teremt a megfelelő helyzetfelismerésre, a tudatos döntéshozatal fejlesztésére, a rendszer és folyamatszintű stratégiai gondolkodásra, a döntési alapelvek és döntéshozatali mechanizmusok megismerésére, döntési dilemmák megtapasztalására, a szituáció és célalapú döntéshozatal fejlesztésére, a döntés és az eredmény kapcsolatának felismerésére és elemzésére.

A fenti célokat számos interaktív esettanulmánnyal a nemzetközi és magyar üzleti életből vett példákon keresztül, szimulált tőzsdézéssel és közös elemzéssel, szerepjátékokkal, váratlan megoldandó helyzetekkel és önismerettel tesszük teljessé.

copyright 2009